Waar naar toe...

Reeks van 10 lessen bio-energetica

Gent - 26/3/19 - 26/3/19 (wekelijks)

Programma

We zetten het nieuwe jaar in met een nieuwe reeks bio-energetica : 10 sessies waarin we de dynamiek tussen lichaam en geest gaan verkennen. Waarin we ons lichaam en onszelf gaan leren voelen en voeden. Met aandacht, adem , beweging en geluid gaan we ruimte creëren waarin vastgeroeste patronen en spanningen kunnen verzachten en losser worden en plaatsmaken voor nieuwe gewaarwordingen, gevoelens en impulsen.

Aanvang

20u00

Inkom

200€ voor 10 lessen

Locatie/Adres

Kiné Consult

Bereikbaar

Ottergemsesteenweg 209 , 9000 Gent

Extra info

Waar zit jouw energie? Waar stroomt ze en waar niet? Wat voor invloed heeft dat op de manier waarop jij in de wereld staat? Op je eigen benen staat? Je plaats inneemt? De manier waarop jij met jezelf en met anderen omgaat? Vanuit het lichaam komt het antwoord op deze vragen op een veel authentiekere manier dan vanuit je hoofd. Omdat je hoofd gevuld is met veel boodschappen: van hoe en wie je zou moeten zijn, wat je allemaal zou moeten kunnen, zou moeten gedaan hebben of nog zou moeten doen, ... om te passen in het beeld dat deze maatschappij ons voorhoudt .. maar past dat beeld ook bij jou of heb jij je daar zo moeten in wringen dat je nu helemaal in een soort van pantser en masker zit, dat helemaal niet bij je past ... waardoor je je moe, onzeker, lusteloos, gespannen, gestresst of misschien zelfs (wat) depressief voelt...
Breng je energie en je lichaam in beweging om terug contact te maken met jouw gevoel en leer hoe je dat pantser wat kan verzachten en loslaten! Zodat jouw unieke levensenergie terug kan gaan stromen en jij het leven kan gaan leiden dat echt bij jou past. Zodat je je weer goed in je vel voelt en je dat ook uitstraalt , van binnen en van buiten !


© 2019 - WaarNaarToe
[1687 evenementen]