Waar naar toe...

Boekvoorstelling 'Avondster' van Eva Linden

Lier - 17/11/18

Programma

Op zaterdag 17 november 2018 stelt Eva Linden haar gloednieuwe boek 'Avondster' voor, het vervolg op 'Maanziek' en 'Alpengloed' (en tevens het laatste deel van de 'Maanziek'-trilogie). Vanaf 14u00 zijn jullie van harte welkom in Basisschool Sint Ursula Lisp, Frankenweg 6 in Lier.

Bij binnenkomst wordt jullie een drankje aangeboden, alle volgende drankjes worden aangeboden tegen democratische prijzen. Boeken en merchandise kunnen aangekocht worden vanaf de opening.

Om 14u30 wordt het boek voorgesteld, voorafgegaan door een korte inleiding. Daarna kunnen jullie een exemplaar van Avondster laten signeren. Het boek kost €15 (een pakket met alle twee of alle drie de boeken is voordeliger), en er zijn ook fanpakketjes en bijhorende merchandise voorzien.

Aanvang

14u00

Inkom

Gratis (wel graag een seintje op voorhand)

Locatie/Adres

Sint Ursula Lisp, Frankenweg 6, 2500 Lier

Bereikbaar

Parking wordt voorzien op de speelplaats, die jullie via de zij-ingang aan de linkerkant van het schoolgebouw kunnen vinden. Indien deze volzet is, is er genoeg parkeerruimte in de omliggende straten. Degenen die met het openbaar vervoer komen, kunnen de trein naar Lier nemen en van daaruit de bus (of natuurlijk te voet ;-) ).

Extra info

Graag een seintje vooraf via de website of via info@wewillshoot.be


© 2018 - WaarNaarToe
[1826 evenementen]