Waar naar toe...

Losse sessie bio-energetica

Gent - 15/1/19

Programma

Omdat ik uit ervaring weet dat het in de winterperiode niet zo makkelijk is om je te engageren voor een hele reeks (koude & donkere) winteravonden, geef ik tijdens de wintermaanden verschillende losse sessies. De laatste gaat door op dinsdag 15 januari. Mocht er heel veel vraag komen, wordt er mogelijks nog een extra datum aan toegevoegd.

Op dinsdag 22 januari start dan een nieuwe reeks van 10 lessen in de nieuwe zaal boven Kiné Consult op de Ottergemsesteenweg 209 te Gent.

Aanvang

20u00

Inkom

20€

Locatie/Adres

Kiné Consult

Extra info

In deze sessies lichaamswerk gaan we de dynamiek tussen lichaam en geest verkennen en leren voelen hoe deze eigenlijk samen één geheel vormen. Door middel van oefeningen gaan we de spanningen in ons lichaam opsporen en bewust maken. Door middel van beweging en het gebruik van onze adem en stem gaan we ze losser maken zodat er weer ruimte ontstaat om je eigen energie en levensvreugde te laten stromen. De meer actievere stukken worden afgewisseld met momenten van introspectie, voelen en meditatie. Want het blijkt dat het voor veel mensen makkelijker is uit hun hoofd te komen na heel actieve bewegingen. De oefeningen komen uit de bio-energetica ontwikkeld door Alexander Lowen, aangevuld met mijn persoonlijke ervaring met lichaamswerk van de voorbije 15 jaar.
Telkens van van 20u00 tot 22u00!
Ik hoop jullie te mogen verwelkomen!


© 2019 - WaarNaarToe
[1544 evenementen]