Waar naar toe...

Reismarkt

Brugge - 24/2/19

Programma

Kom speeddaten met reizigers op Vlaanderens alternatieve reisbeurs, een groot jaarlijks informatief evenement met ervaringsinfo uit de eerste hand.
Reismarkt is de beurs voor wie unieke reisinfo wil van reizigers want ook dit jaar is het principe van Reismarkt: reizigers informeren reizigers.

Stel al je vragen aan 250 reizigers-ervaringsdeskundigen-kenners van een land, die graag tijd maken voor een persoonlijk gesprek.
Daarnaast is er een bijzonder inspirerend programma van gesprekken, workshops en beeldreportages.

Aanvang

10u00

Inkom

€ 10 / € 8 met kortingsbon of op vertoon van Wegwijzer-lidkaart / € 5 euro voor 26 tot 31 jaar / GRATIS -26 jaar

Locatie/Adres

Stadshallen Brugge, Markt 7, 8000 Brugge

Bereikbaar

1) Met trein en bus
We raden sterk aan om het openbaar vervoer te gebruiken. Een weekendbiljet van de NMBS is doorgaans het meest voordelige ticket.
Bussen vanaf het treinstation naar centrum, hebben als afstaphalte 't Zand en Dijver of 't Zand en Stadsschouwburg.
In het station zijn ook Blue-bikes beschikbaar. Te voet vanaf het station wandel je ongeveer 1500 meter tot de Reismarkt.

2) Met de wagen
De volledige binnenstad bovengronds is betalend van 9u tot 20u, voor max. 4 uur. Betalen kan met SMS, met app 4411, met bankkaart en cash.
Parkeren doe je het best op een randparking. Daar kan je gratis de wagen plaatsen zonder beperking in tijd, deze bevinden zich in de Magdalenastraat, Bevrijdingslaan en Lodewijk Coiseaukaai.
Betalende parkings:
- Station centrum (1.500 plaatsen) . Je betaalt er maximum 3,50 euro per dag. Op vertoon van je parkeerticket (aan de lijnwinkel Station) reizen zowel de chauffeur als de passagiers van de wagen gratis naar en van het centrum met de bus, deze hebben als afstaphalte 't Zand en Dijver of 't Zand en Stadsschouwburg.
- centrum Zand: je betaalt €1.20 per uur
- Zilverpand, Katelijne en Pandreitje: je betaalt €1.40 per uur.

Extra info

Programma online vanaf januari


© 2019 - WaarNaarToe
[1544 evenementen]