Waar naar toe...

Pasar's winterréveil : Winterlichtwandeling met hartige afsluiter.

9790 Wortegem-Petegem - 3/2/19

Programma

De donkere en korte winterdagen maken stilaan plaats voor de langere 'licht'dagen : dit is het ideale moment om weer naar buiten te komen en deel te nemen aan de eerste voorjaarsactiviteit van Pasar. De Lichtmiswandeling is ondertussen traditie geworden. We wandelen dit jaar in de bosrijke omgeving van Wortegem zelf, waarbij het traject uitzonderlijk doorheen het kasteeldomein Hemsrode loopt. Een uitgelezen kans om deze locatie te komen verkennen. Na de door Pasar begeleide wandeling krijgen de deelnemers aan de tocht een gratis broodje met barbecueworste aangeboden. We geven er ook graag onze programmatie voor het werkjaar 2019 mee.

Aanvang

09u00 (inschrijvingen/aanmeldingen vanaf 08u30)

Inkom

Deelname : 4 euro p.p. - leden van Pasar betalen 1 euro. Afrekening gebeurt uitsluitend op de startlocatie.

Locatie/Adres

Gemeentelijke feestzaal, Waregemseweg 35, 9790 Wortegem-Petegem

Extra info

Bijkomende info : de route beslaat om en bij de 9 km. en loopt voor het grootste gedeelte over verharde wegen, maar er komen ook wel kortere onverharde gedeeltes in voor. Aangepaste wandelschoenen aanbevolen.
INSCHRIJVINGEN : VOORAF INSCHRIJVEN HOEFT NIET, MAAR OM ORGANISATORISCHE REDENEN ZOUDEN WE HET TOCH WEL FIJN VINDEN, MOCHTEN JULLIE JE DEELNAME VOORAF (VOOR 1 FEB. 2019) WILLEN MELDEN OP HET E-MAIL ADRES VAN PASAR WORTEGEM-PETEGEM. WAARVOOR DANK!


© 2019 - WaarNaarToe
[1544 evenementen]