Waar naar toe...

58° Tuindagen van Beervelde

Beervelde - 6/10/17 - 8/10/17

Programma

De Tuindagen in het Park van Beervelde, een grafelijk kasteeldomein in het hart van de Oost-Vlaamse Bloemenstreek, zijn met haar 230 exposanten en meer dan 20.000 bezoekers, op Europees niveau, een begrip geworden. Een schatkamer voor de meest veeleisende plantenliefhebber. Beervelde biedt tevens aan zijn bezoekers, samen met een muzikale omlijsting, een ruime keuze op gebied van decoratie en antiek voor de tuin en zijn omgeving, ambachten, kinderanimatie, workshops en culinaire streekproducten die voor een harmonieuze totaalbeleving zorgen. Beervelde: een atmosfeer, een gezellige uitstap met vrienden of familie, een plaats waar twee keer per jaar tuinvrienden elkaar in een natuurlijke omgeving ontmoeten.

Het thema Paddenstoelen wordt uitgewerkt met verschillende projecten. Of misschien heb je meer interesse in een van vele workshops en demonstraties. Bezoek onze website en facebookpagina voor up-to-date nieuws.

Gratis voor alle kinderen (zaterdag en zondag): een kinderboerderij en een heus kinderdorp met allerlei leuke en leerzame activiteiten.

Aanvang

10h00 - 17h00

Inkom

€ 10 voorverkoop via www.parkvanbeervelde.be - € 12 aan de kassa - gratis voor kinderen tot en met 14 jaar

Locatie/Adres

Beerveldse Baan 33

Bereikbaar

Waar: Via de E17 (Kortrijk-Antwerpen), 2 km van uitrit 11, richting Lochristi.
GPS: Lochristi, Beerveldse Baan 33
Parking: Gratis in grote weiden.

Extra info

Informatie: +32(0)9 356 81 82 - info@parkvanbeervelde.be


© 2017 - WaarNaarToe
[2195 evenementen]